Karácsonyi Vásár!

Kategóriák

Linkek


 

BannerSite!

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Partnereink

 
 
 
REGULUS lapradiátorok alkategóriái
Rézből és alumíniumból készült, alacsony vízterű, új generációs fűtőtest. A Regulus lapradiátor lakások, irodák, és más helyiségek fűtésére alkalmazható, továbbá elhelyezhető magasabb páratartalmú helyiségekben (például: szárítókban, uszodákban) is, ugyanakkor figyelni kell arra, hogy elkerüljük a rézre és alumíniumra káros anyagokkal való érintkezést. Regulus termékeinkre 25 év garanciát biztosítunk, amely időtartam magas páratartalmú helységekben történő elhelyezés esetében 10 év.

A Regulus lapradiátor két alkotóelemből, az egymáshoz mechanikusan kacsolódó rézből és alumíniumból áll, mely összetevők előnye, hogy kis hőtehetetlenségük révén a fűtőtest gyorsan melegednek fel. További előnyük, hogy a belül kollektoros rendszerben felépített rézcsövek révén alacsony víztérfogattal rendelkeznek, így nemcsak üres- (pl.: egy 2 m-es lemezradiátor 90 kg-ot, a REGULUS réz - alumínium lapradiátor alig 16 kg-ot nyom), hanem összsúlyuk is jóval kisebb az átlagosnál, ami nemcsak a szállítást, és a szerelést könnyíti, hanem lehetővé teszi a könnyűszerkezetű falakra történő felszerelést is.

A fűtőtestek a hőt főként konvekcióval adják le, ami hideg és meleg levegő folyamatos áramlásához, egymással történő keveredéséhez vezet, ezáltal pedig - a hőeloszlás egyenletessége révén - jobb hőérzetet biztosít.

A lapradiátort alkotó anyagok magas fokú hővezető-képességgel rendelkeznek az őt alkotó réznek és alumíniumnak köszönhetően. A acéllemez-radiátorok piacvezető szerepe főként a gyártás egyszerűségéből és a tartósságából ered, hasonlóan az öntött „bordák” esetében.

A REGULUS - System lapradiátor értékes anyagból készül, a gyártási folyamatot nem lehet teljesen gépesíteni, ami miatt több munkaerőt igényel. Élettartalmuk összehasonlíthatatlanul magasabb más radiátoroknál, mert az alkotóelemei nem korrodálnak. Több tíz évig is használhatóak. Magasabb páratartalmú helyeken, mint uszoda vagy mosoda nélkülözhetetlenek. A Regulus lapradiátorok felépítésében, a rézcsövektől a hőenergiát átvevő alumínium lemezek, úgy vannak meghajlítva, hogy szorosan egymáshoz illesztve alkotják a radiátor elülső és hátulsó részét. Üzemeléskor a felülete meleg, sőt forró, ezért is jellemző rájuk a kevert jellegű konvekciós - hősugárzásos fűtés. A lapradiátort alkotó anyagok (réz+alumínium) magasabb hőátadó képessége összehasonlíthatatlanul nagyobb más radiátoroknál.


Bevásárlókosár

Radiátor Vásár!

Raktrár készletről

Regulus radiátorok!

REGULUS réz-alumínium
lapradiátorok nagyválasztéka!

1,5 - 2 hetes szállítással

Több darab vásárlása esetén
kérjen egyedi árakat!!!

Regulus R2/40
23 490.-Ft
További radiátor méretek

Új típusok

Hírlevél

Partnereink

 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logo


 partner logoWebáruház készítés és bérlés

0.16 mp
SSL biztonságos vásárlás     Webáruház bérlés